Kinderen en jongeren zijn volop in ontwikkeling. Ze zijn bezig met groeien, spelen, leren en met zich aanpassen aan hun omgeving. Vaak verloopt dit goed, ze worden hierbij ook geholpen door de mensen om hen heen. Maar wat als het nu even niet loopt? Wat als uw kind een keer tegen moeilijkheden aanloopt waarbij u ze niet (voldoende) kunt helpen? Of als uzelf, of de school, ergens tegenaan loopt bij het opvoeden of begeleiden van uw kinderen?

Voor die momenten is Tan Ondersteunende Psychologie (TOP) er. TOP helpt kinderen, jongeren en de mensen om hen heen bij de grotere en kleinere uitdagingen die zij tegen komen. Soms om net dat handvat te geven waarmee u zelf verder kunt en op andere momenten om uitgebreidere begeleiding te geven aan uw kind en zijn of haar omgeving.

De oprichtster van TOP is Laura Tan, zij is kinder- en jeugdpsycholoog. Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 06 219 588 13 (zakelijk). Tijdens gesprekken met cliënten kan de telefoon niet persoonlijk beantwoord worden. Spreek dan uw naam en telefoonnummer in op het antwoordapparaat, dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld.

TOP houdt praktijk in Bunnik op de Dorpsstraat 2. Bezoeken kunnen uitsluitend op afspraak plaatsvinden, daarvoor kunt u contact opnemen via bovenstaand emailadres of het telefoonnummer.